23 Kasım 2010 Salı

Kaman Cevizi Fidanı Yetiştiriciliği

Meyve fidanı ve fidan yetiştiriciliğinin yeni bir kazanç kapısı olarak görüldüğü şu günlerde, ziraat ile ilgilenen birçok girişimci kaman cevizi fidanı yetiştirme konusuna yönelmeye başladı. En büyük avantajının çok dar bir alanda çok sayıda üretilebilmesi olar kaman cevizi fidanı, ekonomik değeriylde göz dolduruyor.
Ortalama bir ceviz fidanının mahsul veren bir ceviz ağacı olması içni 5 yıl geçmesi gerekmekte, tam verim için ise 10 yıl yeterli olarak görülüyor. Bu sürecin belirtilen zamanlarda gerçekleşmesi için ise yetiştiricinin belirtilen kurallar çerçevesinde üreticilik yapması gerekiyor.
Kaman cevizi fidanı üreticileri Kırşehir'in en büyük ilçelerinden Kaman'dan Türkiye'nin hatta dünyanın her yerine kaman ceviz fidanı gönderme imkanına sahip. Farklı boylarda yetiştiriciliği yapılan kaman cevizi fidanı gerekli şekilde ambalajlanalarak koruma altına alınıyor ve gitmesi gereken her yere herhangi bir zarara uğramaksızın iletilebiliyor.
Bu nedenle üreticilerimiz kaman cevizi fidanı satın alırken yada sipariş ederken çekincelerini lütfen aşağıda bulunan iletişim adreslerine ve telefon numaralarına iletsin.
İletişim için;
e-posta : kamancevizi@hotmail.com.tr
GSM: 505 5055013366
Halil BAHAT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.