14 Ağustos 2017 Pazartesi

26. Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivali

Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivali'nin 26.'sının bu sene 7-8 Ekim 2017 tarihinde gerçekleştirileceği Kaman Belediye Başkanlığı tarafından duyuruldu. Son yıllarda ülkemizde yaşanan olumsuz olaylara bağlı olarak gerçekleştirilemeyen festival bu sene belirtilen takvimde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Festivalde gerçekleştirilecek olan etkinliklerle ilgili hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken Kaman Belediyesi etkinlikte sahneye çıkacak sanatçıyı belirlemek üzere resmi web sayfası üzerinden bir anket yayımladı ve katılımcılardan 26. Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne olmasını istedikleri dört sanatçının ismini göndermeleri istendi. Anket halen Kaman Belediyesinin web sayfasında açık bulunuyor.

26. Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivali'nin programı ise Kaman Belediyesi tarafından ilan edildikten sonra web sayfamızda sizlerle paylaşılacaktır.

Bugünden ise 26. Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivaline katılacak ziyaretçilere sahte Kaman Cevizi konusunda uyarmayı sosyal sorumluluk olarak kabul ediyoruz. Ne yazık ki son dönemde fırsatçılar Kaman Cevizi adı ile birçok ilden topladıkları ya da ithal cevizleri özellikle festival dönemlerinde satışa çıkarıyor. Kaman cevizi almak niyetinde olanlar için önerimiz ise web sayfamız üzerinden belirtilen iletişim numaraları ile irtibata geçmeniz ya da Kaman'ı ziyaret edecekseniz Kaman Belediyesi Zabıtası'nın kontrolü altında olan yerlerden alışveriş yapmanızdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.